Gezellige zithoek Zaal lokaal
14/06/2019

Zaal Lokaal: ruimte voor jouw idee

Ontdek de nieuwe webstek van Zaal Lokaal

Ontdek de nieuwe webstek van Zaal Lokaal

Zaal Lokaal is een polyvalente en toegankelijke ruimte in het hartje van Brugge. Zaal Lokaal wil verbindingen leggen tussen de bewoners van Brugge en een divers en toegankelijk aanbod van vrijetijdsbesteding waar iedereen terecht kan. Zaal Lokaal is initiatief van een aantal partners die met hun projecten gebruik maken van Zaal Lokaal.

Projecten zoals soepcafé en Bies improtheater gebruiken de zaal op regelmatige basis. Daarnaast maken ook café Alloo Alloo, Clubwerking Brugge en VOLT gebruik van de zaal. 

Wil je meer weten over Zaal Lokaal? Bezoek hier de nieuwe website van Zaal Lokaal. Je vindt er foto's, alle projecten, nieuwtjes en de contactgegevens van Zaal Lokaal.  

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine december 2019 - februari 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers

  • Magazine september - november 2019

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020