26/07/2019

Op zoek naar een toffe reis dit najaar?

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij op de vakantiereizen naar Sinaai (België), Rhodos (Griekenland) en Slenaken (Nederland) dit najaar.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij op de vakantiereizen naar Sinaai (België), Rhodos (Griekenland) en Slenaken (Nederland) dit najaar.

Reizen buiten de zomermaanden is ook geweldig fijn. Het is dan meestal niet zo warm. Je kan dus meer uitstapjes maken en nog meer genieten van al het mooie dat het land of de streek te bieden heeft!

Wist je dat er nog een aantal plaatsen vrij zijn op enkele supertoffe reizen in het najaar?
We zetten ze even voor jou op een rijtje:

Sinaai  9 - 13 september: genietreis
De prachtige, volledig toegankelijke vakantiehoeve ontvangt ons voor de tweede keer met open armen. Op deze genietreis staan zowel vrijwilligers als professionals voor je klaar om je alle nabijheid en ondersteuning te bieden die jij nodig hebt om ten volle van je vakantie te genieten. Jullie trekken er regelmatig op uit, maar genieten ook van al het fijne en mooie dat de hoeve en haar omgeving zelf te bieden heeft. Voor deze reis heb je zorgpunten (PVF, RTH of respijtzorg) nodig.

Rhodos 1 - 8 oktober: all-in vliegvakantie
Tijdens deze reis staan zon & zee centraal. De temperaturen zijn in oktober aangenaam warm. Je kan lekker luieren aan het zwembad of op het privé-kiezelstrand vlak voor het hotel. In de oude straatjes van de stad vlakbij is het fijn shoppen. Deze vakantie wordt een topper! Er kunnen nog 2 rolstoelgebruikers (plooibare rolwagen!) mee op deze reis.

Slenaken 11 - 14 oktober: verlengd wandelweekend
(opgelet in de reisbrochure staat verkeerdelijk fietsvakantie!!)
Trek je wandelschoenen maar aan voor een ontspannend verlengd weekend in een prachtige streek in Nederland. Geniet volop van uitgestrekte zichten en mooie stadjes. Slapen doe je in een sfeervol familiehotel. Voor wie graag wandelt is dit weekendje een must!

Meer info over deze reizen vind je in de reisbrochure. Inschrijven kan hier.

Heb je vragen of wil je meer info?
Je mag ons altijd bellen op 050  47 25 90 of mailen op reizen@oranje.be

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine maart - mei 2020

  • Reisbrochure 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers