13/06/2019

Moni's gezocht!

Word moni op één van de pleinen van Oranje.

Na regen komt de ZOMER!!! ☀️ En zomer betekent SPEELPLEINWERKING! 

Ben je 15 jaar en heb je zin om je vakantie te vullen met onvergetelijke momenten? Dan is het speelplein misschien iets voor jou! De speelpleinwerkingen van Oranje gaan door in Sint-Andries (Brugge), Sint-Jozef (Brugge), Assenede, Maldegem en Aalst

Samen spelen
Op het speelplein draait alles rond samen spelen en ravotten. Onze speelpleinen zijn inclusieve werkingen, dat wil zeggen dat alle kinderen mee mogen spelen. ook kinderen met een beperking of andere maatschappelijk kwetsbare doelgroepen. We organiseren speelplein voor kinderen met en zonder beperking van 4 tot 15 jaar.

Moni? Wat?
Als moni kan je verschillende taken op je nemen. Je kan ingezet worden om een kindje met een beperking een hele dag te begeleiden, je kan de opdracht krijgen om een spel in elkaar te steken of om een klein activiteitje te voorzien…

Als animator zorg jij ervoor dat alle kinderen een supertijd beleven.

Je hebt geen ervaring nodig om te starten op het speelplein. Tijdens de zomer en gedurende het jaar organiseren we sessies en vormingen om je de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast staan de andere animatoren klaar om hun tips en tricks met jou te delen! 

Wat krijg je ervoor terug?
Als animator op het speelplein krijg je een vrijwilligersvergoeding. Deze vergoeding verschilt naargelang het attest dat je wel of niet hebt. Daarnaast kom je terecht in een supertoffe animatorploeg en maak je nieuwe vrienden, op facebook en ernaast! We geven vorming zodat je leert hoe je bv. met storend gedrag om moet gaan. én je beleeft natuurlijk de zomer van je leven!

Meer info? De speelpleinkriebel te pakken?
Stuur ons een mailtje via speelplein@oranje.be met de woorden 'JA IK WIL MONI WORDEN'. 

Tot dan?! :)

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties en documenten

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Daarnaast vind je er ook de afsprakennota voor vrijwilligers. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!

  • Magazine december 2019 - februari 2020

  • Afsprakennota vrijwilligers

  • Magazine september - november 2019

  • Reisbrochure september 2019 - maart 2020