25/09/2018

Vacature: Ambassadeur Jeugdwerk Voor Allen

Op zoek naar een job waarin je het jeugdwerklandschap kan ondersteunen om inclusiever en toegankelijker te worden? Als ambassadeur ondersteun je het jeugdwerk om aandacht te hebben voor diversiteit. Het is het je opdracht om de processen op zowel provinciaal vlak als op overkoepelend Vlaams niveau te faciliteren.

We zijn op zoek naar een ambassadeur voor Jeugdwerk Voor Allen, werkgebied Oost- en West-Vlaanderen (4/5 contract, bepaalde duur, met kans op verlenging afhankelijk van continuering subsidies). We bieden een goede verloning, een flexibele job met een grote regelruimte in een dynamische werkomgeving.

Interesse?

Laat ons proeven van je enthousiasme en je motivatie. Vertel ons iets meer over je  achtergrond. Stuur ons ten laatste tegen 12/10/2018​ je sollicitatiebrief en je curriculum vitae naar personeel@oranje.be. Vermeld de functie waarvoor je solliciteert.

Contacteer ons voor meer informatie

Peterseliestraat 100
8000 Brugge
050 47 25 90

Telefonische bereikbaarheid: di tot vrij van 10 - 12.30 uur

Als vrijwilliger kan je veel betekenen

Download onze publicaties

Vrijetijdspunt brengt om de drie maanden een nieuw Magazine uit. Je vindt er niet alleen een overzicht van alle activiteiten en werkingen, maar ook interessante artikels, toffe foto's... Voor de vakantiegangers is er ook onze reisbrochure. Download hier onze laatste publicaties.

Wil je graag ons Magazine en/of de reisbrochure per post ontvangen? Neem dan contact op!